Här under ligger foder som jag kan beställa hem. Vid återkommande beställning ser jag till att det finns en ny påse när det åter igen är dags.

Beställer hem 12kg och 17kg. Leveranstid från tilllverkare är ca 2 arbetsdagar.

Allt hämtas på plats i Ljung, om inte vi gör upp om annat. Skickas ej!

Finns alltid på lager

Monster Original Singels Lamb

Monster vet att lamm är en favorit hos många hundar (och hundägare). Så dem gjorde en hundmat där lamm fick spela huvudrollen. Faktum är att lamm är både främsta ingrediensen och enda proteinkällan. Kombinerat med en rad hälsomässiga fördelar. Utan onödiga tillsatser. God smak. Schysst mat.

Monster Original Sensitive

Ibland kan det vara knepigt att hitta rätt foder till sin känsliga hund. Man vill ju att magen ska må bra, att pälsen ska vara fin och att fodret bara ska funka. Eller hur? Sensitive har ett skonsamt recept, med noga avvägda ingredienser. För att alla hundar förtjänar riktigt bra foder. Inklusive de känsliga!


Kyckling i en fullkomligt ljuvlig kombination tillsammans med kalkon. Lättsmält, näringsrikt och smakligt. En riktig superkombo! Inte nog med det. Receptet är spannmålsfritt, bra för tänderna och snällt mot magen. Riktigt bra för din hund. Viktigt val för dig. Monster kallar det viktigt - på riktigt.


Visst är det så att du vill ge din hund mat som är fri från spannmål, som har hög kötthalt och som är tillagad utan onödiga tillsatser. Gärna med en spännande proteinkälla. Forest Game är inspirerad av den nordiska naturen med rikliga mängder hjortkött. Bra mat helt enkelt.

Monster Original Wild Ocean

Monster Original Forest Game

Monster Original Adult


Har du en känslig hund eller vill du bara att pälsen ska få lite extra glans och lyster? Det här spannmålsfria receptet är rikt på vit fisk - en naturlig källa till Omega 3.