Lyckliga du som har flera katter hemma! Men, handen på hjärtat, visst vore det smidigast att slippa ge dem olika foder? Vi tror att Multi Cat kan vara lösningen! Sammansatt för att passa flera katters olika behov. I ett smakligt recept rikt på läcker färsklagad lax, med smakrik kyckling och kalkon. Prova - och låt alla dina katter få avgöra! 


Torrfoder; 6kg & 14kg


Blötfoder/paté; 8st á 85gr

Monster Cat Original Multi Cat

Vilse i foderdjungeln? Här kommer några tips att hålla utkik efter: mycket kött (av god kvalitet!), högt energivärde och recept som är snällt mot den lilla magen. Så bör det också smaka gott. 


Torrfoder; 6kg 


Blötfoder/paté; 8st á 85gr

Monster Cat Grain Free Kitten

Monster gissar att du vill ge din katt ett naturligt foder, med hög kötthalt, som är fritt från spannmål och utan en massa onödiga tillsatser. Som också kan bidra till god matsmältning, fin päls och friska urinvägar. Så får det väl gärna smaka gott också. Vi har goda nyheter - både för dig och din katt!


Torrfoder; 6kg & 14kg


Blötfoder/paté; 8st á 85gr

Monster Cat Grain Free Adult Cat

Innekatt? Kastrerad? Eller bara lite (för) rund och god? Oavsett anledning kanske din fyrbenta vän skulle må bra av Sterilized. Ett foder som har hög kötthalt och är fritt från spannmål. Fyllt med nyttigheter och naturliga ingredienser, men med låg fetthalt. Självklart utan att tumma på den goda smaken!


Torrfoder; 6kg


Blötfoder/paté; 8st á 85gr

Monster Cat Grain Free Sterilized